SNConsulting er en rådgivende ingeniørvirksomhed som leverer gennemtænkte løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen til både privat- og erhvervskunder.

Private

Vi yder uvildig rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt, hvad end det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller tilbygning, til konkurrencedygtige priser og højt fagligt niveau.

Erhverv

Kundesegmentet inden for erhverv kan opdeles i følgende

  • Entreprenører
  • Offentlige
  • Landbrug og industri

Vi lægger i udførelsen af vores arbejde stor vægt på helhedsløsninger og forståelse for kundens behov, for at sikre størst mulig værdi og funktionalitet.

Tryghed omkring byggeprocessen

SNConsulting har en rådgiveransvarsforsikring ved Tryg Forsikring A/S police 670-9.532.120.301, hvilket betyder, at alle projekter er dækket af denne forsikring, som dækker personskader og tingskader. Vælger du os som din rådgivende ingeniør, er du i trygge hænder hele vejen gennem processen.

Historien bag

Virksomheden blev grundlagt november 2014, og har lige siden været travlt beskæftiget. Virksomheden er kendetegnet ved Steen Nielsen, som driver virksomheden.

Steen Nielsen har siden afslutningen af sin ingeniøruddannelse i 2003, slået sine folder både som entreprenør og senest 8 år som rådgiver hos Sweco A/S, som er en af Europas største indenfor branchen.

Inden for landbruget er Kristian Nielsen tilknyttet som rådgiver i forbindelse med opførelse af svine- og kostalde. Kristian Nielsen har 30 års erfaring fra landbruget, som gælder både renovering og nybygning.